Penis extender kiezen?

De beste penis extender

Ze bestaan inmiddels al meer dan 20 jaar. Toch blijft het rekapparaat voor het grote publiek relatief onbekend. Het is nochtans een apparaat dat door urologen wordt aangewend om de penis te verlengen, of een kromming van de penis te verkleinen. Wat ook opvalt, mannen denken veel minder aan een chirurgische ingreep sinds de introductie van het rekapparaat.

Uit jarenlange opvolging van ervaringen van mannen met deze rekapparaten komt een belangrijke conclusie naar voren. Zonder twijfel staan de Phallosan Forte en de Phallosan Forte Plus+ voorop als meest comfortabel en effectief.

Dit rekapparaat koppelt een aangenaam draagcomfort met goede resultaten dankzij een vernuftig design. Het verschil tussen de Phallosan Forte en de Plus + versie is de toevoeging van een klassiek rek-systeem met staafjes. De Plus + versie levert de grootste trekkracht van alle rekapparaten.

Ga naar de website van Phallosan Forte +

Hoe de juiste penis extender kiezen?

Hoe kiest U de meest geschikte penis extender? We bespreken alle rekapparaten van goede kwaliteit, allen van betrouwbare fabrikanten. Het gaat hier om rek-apparaten met een Europees CE-certificaat. Die worden erkend in heel Europa en omschreven als een klasse 1 medisch apparaat, geschikt voor het vergroten van de penis.

Wat geeft de doorslag ?

Om de beste extender te kiezen kunnen enkele eenvoudige vraagjes meteen inzicht geven in welk type het meeste geschikt is!

– Wil je een comfortabel apparaat?

Ga dan niet meteen voor de Andropenis of de Andro-extender. Deze ontwerpen zijn verouderd en zijn niet meer van deze tijd qua draagcomfort.

Sommige mannen beschrijven de Andro-penis als een 'marteltuig'. 

Het systeem van Andromedical is intussen wat verouderd want het vereist een vervelende lus om het apparaat aan de eikel te hangen. Dat maakt dat de eikel regelmatig uit het systeem glijdt, wat zeer oncomfortabel aanvoelt, en de effectiviteit schaadt. De fabrikanten van nieuwere apparaten hebben dit probleem zo veel mogelijk proberen vermijden. Een goede verbetering kwam met de introductie van de Phallosan Forte en de PeniMaster Pro. De Phallosan Forte verschilt van de andere rekapparaten omdat het apparaat geen staafjes-met lus heeft, maar de trekkracht genereert op basis van onderdruk. Het rekapparaat is onzichtbaar te dragen onder kledij en veroorzaakt geen hinderlijk gevoel bij het bewegen.

Meest comfortabel? 
Phallosan Forte (website)

– Huid gevoelig voor metaal?

Vele mannen hebben, zonder zich daar noodzakelijk bewust van te zijn, een huid die gevoelig is voor langdurig contact met metaal. Wie werkmatig vaak in contact komt met metalen voorwerpen en geen beschermende kledij draagt maakt kans op jeuk, uitslag of andere irritatie van de huid.

Rekapparaten komen veel in contact met de huid, daarom worden kwalitatief hoogstaande apparaten gemaakt in een coating die bestaat van zilver of goud.

Het metaal is terug te vinden in de verlengstaafjes die de trekkracht regelen.

Menselijke huid is gekend om haar allergische reactie op nikkel en aluminium, dat is het materiaal waar de penis aan blootgesteld wordt bij de Andro-Extender, de Male-Edge extender en de Jes-Extender standaard versie.

Edelmetalen als goud en zilver hebben veel minder impact op de huid, sieraden veroorzaken zelden een allergische reactie op de huid. Kies daarom voor een uitvoering in zilver of goud, of een de Phallosan Forte (Plus+), waarbij geen contact tussen metaal en huid mogelijk is.

De beste oplossing? Zonder twijfel de Phallosan Forte met het Plus+ staaf en sleeve systeem, of alternatief, een extender met staafsysteem met een zilver of goud legering zoals de Jes-Extender Gold.

Iets praktischer en voordeliger is de Male Edge extender, een rekapparaat in plastic uitvoering. Ook bij dit model is er geen contact tussen de huid en metaal. Over de kwaliteit van de gebruikte materialen is evenwel niet iedereen het eens. Het zijn niet altijd lovende berichten die over dit apparaat worden geplaatst.

Hypo allergeen?
Jes-extender Gold (website)

 – Snelste resultaat?

Welk apparaat zal nu het snelst resultaat opleveren? De beste resultaten van de proefpersonen uit verschillende klinische studies worden door de fabrikanten van Phallosan en Andromedical zelf tot in detail weergegeven. Daaruit blijkt dat de grootste groei mogelijk is bij de extender van het type Phallosan Forte Plus+  Dit type kan de penis verlengen tot bijna vijf centimeter in lengte, meer dan de 4 cm aangroei in lengte die bij de Andropenis en Jes-extender worden gerapporteerd.

Bij de meeste rekapparaten kan je ongeveer dezelfde resultaten verwachten. De snelheid waarmee nieuw celfweefsel zich reproduceert kan namelijk niet tot in het oneindige worden opgedreven. De extenders met een staafjes systeem zorgen voor een goede trekkracht. Als je die combineert met een extra zuigkracht, dan kom je uit bij de PenisMaster Pro en de Phallosan Forte.

Van beide wordt met de Phallosan Forte Plus + het snelst resultaat behaald. Dat komt omdat het een aantal staafjes toevoegt die samen zorgen voor de grootste kracht van alle types (maximaal 4,8 kg). Het combineert verschillende trekkrachten met een omhullend condoom en een vacuümpomp. Alle specificaties van de nieuwe Phallosan Forte Plus+ staan op deze pagina.

De Phallosan Forte heeft een drukmechanisme dat een veel efficiëntere werking heeft op de groei van de penis. Omdat het apparaat de lucht omheen je penis vacuüm trekt heb je ook een betere bloedcirculatie waardoor de penis sneller kan groeien.

De Phallosan Forte+ is een verbeterd ontwerp van de Phallosan Forte met extra staaf systeem waardoor een grotere trekkracht kan worden bereikt van maximaal 4,8 kg.
Beste resultaat?
Phallosan Forte Plus + (website) 

– Comfortabel dragen tijdens de slaap?

Er is geen enkele extender die je comfortabel kan dragen tijdens de slaap, behalve de Phallosan Forte en de Phallosan Forte Plus+. Dat komt omdat de staafjes ongemakkelijk aanvoelen bij het neerliggen, en de penis te gemakkelijk uit de beschermkap kan glippen tijdens de nachtelijke bewegingen.

Dankzij haar ontwerp zijn de Phallosan Forte en de Phallosan Forte Plus + het minst obstructief tijdens het dragen. De trekkracht is makkelijk naar jouw wensen af te stellen waardoor het comfortabel kan worden gedragen, zelfs tijdens de slaap. Dat is niet zo bij andere penis-extenders.

– Goedkoop uitproberen?

Koop een Andro-Extender PRO of een Male Edge rekapparaat.

Wil je niet te veel geld uitgeven aan een extender, en toch een betrouwbaar en EU-gecertificeerd apparaat uitproberen, ga dan voor het goedkoopste model, de Andro-Extender van het gerenommeerde Andromedical. Dit apparaat werd als eerste ontwikkeld en vormt de inspiratie van alle andere types extenders die pas later op de markt kwamen. Toch is dit apparaat minder comfortabel dan andere en kies je beter voor een goedkoop namaakmodel van de Jes-Extender. Deze heet de Male Edge extender en is gemaakt van plastic en is goedkoper dan de Jes extender, maar breekbaar.

Meest voordelig?
Male Edge (website)

De beste penis extender

Aan de hand van deze criteria is het misschien al mogelijk om de beste penis-extender te kiezen die bij jou past. Wat betreft de voor- en nadelen is de Phallosan Forte zonder twijfel de beste penis-extender. Dat komt door het design, het comfortabel gebruiksgemak en de beste prestaties. Het apparaat krijgt dan ook uitstekende klanten-ervaringen en via de website kan je ondersteuning vinden bij een vriendelijke klantenservice.

Wil je nog meer draagcomfort en een flexibeler gebruik, gecombineerd met hogere trekkracht dan kan je opteren op de Phallosan Forte Plus+ accessoire bij je Phallosan Forte te bestellen. Hiermee behaal je sneller resultaat en heb je minimale zorgen bij je penisvergroting.

Prijzen en verkooppunten:

In Duitsland kan je enkele types al in de apotheek aankopen. In Nederland gaat dit buiten de ziekenhuizen en praktijken voor urologie om bij mijn weten nog niet. Je kan ervoor opteren om deze toestellen tweedehands aan te kopen via de gekende aanbieders van tweedehands artikelen. Dan zullen er misschien wel enkele onderdelen ontbreken die je om hygiënische redenen best bij koopt via de officiële winkels.

  • Officiële Phallosan Forte website : https://www.phallosan.nl (€ 258,00)
  • De PeniMaster & PeniMaster Pro worden verkocht via de officiële website : www.penimaster.de (vanaf € 296,13)
  • De Jes-Extender (alle types) zijn het goedkoopst te koop bij shytobuy.nl  (vanaf € 178.95)
  • De Male Edge het meest voordelig te koop via Shytobuy.nl, de prijs variëert dagelijks, (momenteel € 128,95)
  • De verdeler voor de Andropenis en de Andro-extender vind je via www.andro-medical.com

Tweedehands te koop

Er zijn naast deze modellen ook een heleboel goedkopere modellen in de handel.  Toch is het draagcomfort en de keuze van materialen niet optimaal, om het zacht uit te drukken. Deze apparaten gaan sneller stuk en kunnen niet rekenen op een betrouwbare klantenservice.

Koop in ieder geval nooit een goedkoop apparaat van een buitenlandse aanbieder op Ebay of andere tweedehands platformen. Ten eerste om het hygiënische aspect en de kans op infecties die deze apparaten kunnen veroorzaken. De meeste generische modellen worden in derde wereldlanden gemaakt en zijn van bedroevend slechte kwaliteit. Componenten kunnen breken en zijn niet vervaardigd van de hoogwaardige materialen die officiële stretch apparaten hebben. De kans op letsel is bij deze rekapparaten gewoon te reëel!!

Verder zoeken

Ben je er nog niet uit? Neem dan een kijkje naar de voordelen en nadelen van elk type op deze pagina.

Een overzichtelijke vergelijking van alle penis-extenders vind je in de vergelijkingstabel.

Een uitgebreide klinische studie met wetenschappelijk bewezen resultaten van de Phallosan penis stretcher vind je op deze pagina.

Een voorbeeld van hoe je de deze extender moet gebruiken vind je op de pagina met demonstratievideo.

 

"Penis extender kiezen?"