Klantenservice

Klantenservice

We bespreken hier de onberispelijke klantenservice van elk van de betrokken stretchers. De penis extenders die op deze website worden vermeld hebben een goed functionerend team en bedrijf achter zich staan. Daar kan U terecht met vragen omtrent het gebruik van het apparaat. Maar U kan er even gemakkelijk beschadigde onderdelen laten vervangen.

Alle websites hebben een gespecialiseerd team dat U kan bijstaan bij het gebruik van hun stretch-apparaten. Dit team is altijd bereikbaar en je kan communiceren in het Engels, en in de meeste gevallen ook in het Nederlands of Duits.

Andropenis en Andro-extender

Deze penisstretcher wordt geproduceerd en op de markt gebracht door

Andromedical

Andromedical is gebaseerd in Spanje, de klantenservice is behoorlijk, en je kan communiceren in het Engels of Spaaans. Zolang het product onder garantie valt kan U op aanvraag beschadigde onderdelen opnieuw laten verzenden.

Je kan de klantenservice bereiken via

PeniMaster & PeniMaster Pro

De penis extenders van PeniMaster model worden gefabrikeerd door

MSP Concepts GMBH

De klantenservice van het Duitse PeniMaster en PeniMaster Pro is ronduit fantastisch. Wanneer een onderdeel tijdens gebruik zou breken of beschadigd geraken dan sturen zij op eenvoudige aanvraag kosteloos (met uitzondering van de verzendkosten) nieuwe vervang-onderdelen op. Je communiceert via email in het Duits of Engels.

De klantenservice is te bereiken via

Phallosan Forte & Phallosan Forte Plus+

Het unieke model penis extender Phallosan Forte en de vernieuwde Phallosan Forte Plus worden ontworpen en op de markt gebracht door

Swiss Sana AG

Phallosan Forte en Phallosan Forte Plus+ worden gemaakt door het Zwitserse bedrijf Swiss Sana AG. De klantenservice is uitstekend en je kan communiceren in het Nederlands, Engels, Duits of 5 andere talen.

Het bedrijf staat gekend om zijn ongekende klantenservice. Zijn er onderdelen beschadigd tijdens gebruik dan wordt na eenvoudige vraag meestal kosteloos nieuwe onderdelen toegestuurd. Dit onder voorbehoud van verzendkosten.

Garantie

Swiss Sana levert 2 jaren garantie op alle onderdelen van alle Phallosan types, met uitzondering van de hygiëne gevoelige vacuüm-condooms en protector doppen

Klantenservice

De klantenservice is te bereiken via

Jes Extender & Male Edge

Dit type penisvergrotende stretcher apparaten worden op de markt gebracht door het Deense bedrijf

DanaMedic

De Male Edge wordt geleverd via verschillende leveranciers. Omdat het product zo breekbaar is valt de klantenservice af van waar U bestelt. Zolang de garantie periode geldt heeft U een goede kans om gebroken onderdelen terug te sturen en nieuwe te ontvangen.

Voor de Jes-Extender kan U via de originele website van de leverancier beschadigde onderdelen opnieuw bestellen

De klantenservice is te bereiken via

 

"Klantenservice"