[weglot_switcher]

Hier volgt een overzicht van de vier modellen rek-apparaten met een geldig CE certificaat als type 1 medisch apparaat.

Andro-Penis
€99 - €149
Types:
Andropenis
AndroExtender
Nikkel / Goud
Comfort Riem
Lus systeem
-
Tractie
Voor penis tot 17/ 24 cm
Max + 4 cm lengte
Max +1.2 cm omtrek
-
-
Jes-Extender
€179 - €349
Types:
Jes-Extender
SizeGenetics
Nikkel / Platina / Goud /Titanium
Comfort Riem
Lus systeem
-
Tractie
Voor penis tot 19/ 24 cm
Max + 4 cm lengte
Max +1.2 cm omtrek
24/7 7/7 Ondersteuning
-
Phallosan
€ 279 - €378
Types:
Phallosan Forte


Geen contact met metaal
Comfort Riem
Beschermkap
Vacuüm sleeve
Tractie + Vacuüm
Voor penis van alle lengtes
Max + 4.9 cm lengte
Max +1.8 cm omtrek
6 Maand medische begeleiding
Comfortabel 's nachts
Penimaster
€219 - €349
Types:
PeniMaster PRO
Chroom / Goud (Optie)
Comfort Riem
Beschermkap
-
Tractie + Vacuüm
Voor penis vanaf 5 cm
Max + 4,2 cm lengte
Max + 1,4 cm omtrek
-
-

De gelijkenissen

 • Medisch goedgekeurd apparaat type 1 
 • CE-Certificaat*
 • Erkend door urologen
 • Klinisch bewezen
 •  Hoog comfortniveau 
 •  Hypo-allergene materialen
 •  Veilig in gebruik

*Alle vermelde apparaten hebben een CE- certificaat. Dat betekent dat ze bestaan uit medische Type 1-materialen om ervoor te zorgen dat u het apparaat de hele dag comfortabel kunt dragen. Deze apparaten zijn een gecertificeerd medisch hulpmiddel dat is beoordeeld volgens de Richtlijn Medische Hulpmiddelen 93/42/EEG.

De Verschillen

Het belangrijkste verschil tussen deze modellen is de manier waarop het rekapparaat zich bevestigt aan de eikel. 

Er zijn

 1. Apparaten met een lus
 2. Apparaten met een comfortabele fitting 

 1) Lus-systeem

In het begin waren alle rekapparaten zoals het type Andro-penis van Andromedical, dat wil zeggen: met een lus-systeem.

 • Andro Extender (Pro) 
 • Andro Penis (Gold, Premium)

Het was het Spaanse Andromedical dat rond de eeuwwisseling het eerste rekapparaat ter wereld introduceerde. Met een ton aan wetenschappelijk bewijs achter de hand konden ze de wereld veroveren met deze eerste generatie rekapparaten.

Andropenis Gold We zijn intussen twintig jaar verder, en de ontwikkelingen stonden niet stil. Extenders van dit type worden al wat minder comfortabel in gebruik bevonden. Een design met een lus-systeem is intussen wat verouderd. Toch werkt het apparaat naar behoren, heeft het voldoende trekkracht, en hebben vele mannen er één in hun bezit gehad.

Dit waren dan ook de allereerste penis-stretcher modellen die ooit op de markt kwamen. Toen was er nog niet voldoende expertise voorhanden van ervaren gebruikers die tot de conclusie konden leiden dat mannen de Andropenis niet zo comfortabel om dragen vonden.

 Het Deense DanaMedic heeft 3 apparaten met een lus systeem

Deze merken zijn gebaseerd op een ontwerp van Jes, de man achter het bedrijf DanaMedic. Het originele model werd ontworpen in 1995 en is inmiddels een populair apparaat geworden met een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen en modellen.

Sizegenetics top Ze bieden meer comfort dan de extenders van Andromedical, omdat de top van de penis in een houder in de lus wordt beschermd. Dit voorkomt dat de penis kan losglippen, is aangenamer om dragen en geeft meer steun aan de tractie.

Wie een kwaliteitsvol product wil, opteert best voor de Jes Extender of SizeGenetics modellen. De Male Edge productlijn is gemaakt van plastic materialen en blijkt minder duurzaam.

Na de eeuwwisseling kwam een nieuwe generatie rekapparaten op de markt die we hierna zullen bespreken.

 2) Comfortabele fitting

Alle apparaten die penis-extenders.nl aanraadt hebben een comfortabele fitting.

Er zijn in deze categorie twee modellen te onderscheiden, de Phallosan, PeniMaster.  

Model 1

Dit model heeft het meest revolutionaire ontwerp en biedt het meeste comfort tijdens het dragen. Het heeft op dat vlak dan ook onze voorkeur. Het garandeert de beste fitting rond de penis, maximale rek en draagcomfort. Het heeft bovendien een zeer handige draagriem waarmee je het apparaat links of rechts op het lichaam kan dragen. Hierbij voel je geen gewicht aan je penis. Omdat de penis ten alle tijde volledig beschermd is in de houder kan je het apparaat ook tijdens je slaap dragen. 

Model 2

Het Penimaster PRO basismodel bestaat uit een vacuüm te trekken beschermende bel kap voor de top van de penis. Een kleine uitbreiding met een comfort riem zorgt voor een eerste tractie generator.

De volledige set combineert deze beschermende bel met een stretcher met staafjes. De beschermkap wordt op de stretcher gemonteerd en biedt zo tractie voor de lengte van de penis, en zuigkracht aan de top van de penis, zoals de Phallosan. Ook dit systeem is een pak comfortabeler in gebruik dan de types met een lus.

Het bevat ook de interessante optie om het model uit te breiden door toevoeging van extra gewichten. Dit levert een aanzienlijk hogere trekkracht op, vergelijkbaar met die van de Phallosan Forte.

Types rek-apparaten

1) Apparaten met een lus-bevestiging

Een lus-vormige bevestiging aan de top is te vinden op verouderde apparaten.

Hoewel de eerste generatie apparaten een lus hadden is ontdekt dat dit ontwerp als onplezierig werd ervaren.

Dit type is moeilijker te dragen omdat de penis uit de eenheid kan glijden.

Het dragen van een ouder type extender met lus kan ook gevaarlijk zijn want er is bij deze types ook kans op letsel.

Toen onderzocht werd waarom mannen geen resultaten boekten met hun extender, werd als voornaamste reden ontdekt dat de meeste mannen ermee stopten vanwege de onaangename lusvormige siliconenstrop.

Daarom werden er nieuwe types op de markt gebracht die niet langer gebruik maken van deze simpele lus om de eikel vast te houden.

Apparaten die gebruik maken van meer geavanceerde technologie om de penis aan de top vast te klemmen zijn meer comfortabel en veiliger in gebruik.

De JES-Extender heeft een meer comfortabele hechting aan de lus die de kans dat de eikel wegglipt verkleint.

2) Rekapparaten met een comfortabele fitting

a) Beschermkap

Phallosan Forte beschermkap Verschillende producenten kwamen met een eigen oplossing voor dit probleem, waarvan de één al de voorkeur verkrijgt boven de andere vanwege het draagcomfort en de gemakkelijkheid van het instellen.

Het meest revolutionaire systeem werd ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf Swiss Sana. De Phallosan Forte heeft een beschermende kap die omheen de eikel wordt aangebracht en vacuüm wordt gezogen.

Daaromheen wordt nog een extra condoom (sleeve) gewikkeld zodat de penis niet in contact komt met het metaal en het dragen van het apparaat aangenaam aanvoelt.

Ook de PeniMaster Pro biedt deze bescherming met een zachte beschermkap (suction bell) die omheen de eikel wordt geplaatst.

Beide modellen gebruiken hypo-allergene stoffen die geen formaldehyde bevatten.

De Phallosan kan door het vacuüm trekken van het beschermend condoom de bloedcirculatie verbeteren waardoor dit apparaat nog iets sneller resultaat oplevert.

b) Lus met comfort strap

Sizegenetics top bescherming Het SizeGenetics, Jes Extender en het Male Edge systeem hebben een comfort-band (Comfort-Strap) technologie waardoor de eikel steviger vast komt te zitten.

De Comfort Strap-technologie verbetert de gebruikerservaring en vergemakkelijken de kans om het gewenste resultaat te bereiken.

Dit type werd ontworpen onder supervisie van klinische specialisten die de anatomie en functies van de penis begrijpen. De staafjes zijn ontworpen met MDA-technologie (Multi Directional Angling) om een maximale flexibiliteit te garanderen.

Deze modellen zijn ook het best aangewezen om een kromming in de penis te corrigeren. De Jes Extender en Sizegenetics modellen hebben een set uitgebracht dat speciaal hiervoor is ontworpen.

Het draagcomfort

Al deze penisvergroting apparaten zijn met de nodige expertise ontworpen. Daarom is het draagcomfort de belangrijkste eigenschap waarop U moet letten. Als het apparaat niet comfortabel is in gebruik kan het gewenste resultaat uitblijven.

1. Phallosan Forte

Phallosan Forte staat op nummer 1, dit apparaat biedt je het beste draagcomfort met behulp van de meegeleverde draagriem die je omheen je middel of je schouders dragen. Dit gepatenteerde design geeft de minste belasting van het lichaam.

Phallosan Forte

Met behulp van de bijhorende pomp kan je sneller resultaat behalen dan met andere rek-apparaten.

Dit model wordt ook vaak aangewend als niet-chirurgische oplossing voor het verminderen van de kromming van de penis. 

Je hebt geen begeleidende arts nodig om dit apparaat met succes te gebruiken. Alle instructies worden in meer dan 16 talen uitvoerig uitgelegd in het bijbehorende pakket.

Bovendien kan je de resultaten bijhouden in een mobiele app.

Als gemiddelde groei van de penis bij alle geteste mannen wordt aangegeven met de penis in erectie/slappe toestand: 
3.6 cm  / 2.9 cm (draagtijd 6 uren, 5 dagen per week)

De maximale resultaten die worden bereikt na 6 maanden dragen van de Phallosan Forte extender met de penis in erectie/slappe toestand:

4.9 cm / 4.0 cm (draagtijd 9 uren, 6 dagen per week)

De resultaten komen van de website van Swiss Sana op https://www.phallosan.com

 

2. Penimaster PRO

Deze extender is na de Phallosan Forte het meest comfortabel in gebruik. Het heeft ook een aantal opties die andere extenders niet hebben. 

penimaster pro apparaat Het apparaat is van Duitse makelij en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Indien u dat wenst kan U er voor opteren om de metalen staafjes te laten verchromen of vergulden. Dit zorgt voor een minimaal risico op huidirritatie. 

De PeniMaster pro heeft het unieke kenmerk dat je het kan uitbreiden met verschillende accessoires. 

Dit apparaat is dan ook het meest technologisch geavanceerde product op de markt en naar onze mening naast de Phallosan Forte de beste penisvergroter die u kunt vinden.

Verbeterd comfort en absolute veiligheid is de belangrijkste reden waarom we Penimaster Pro (met riem) aanbevelen als één van de beste extenders die op dit moment beschikbaar is.

Uniek is de mogelijkheid om aan deze extender ook gewichten te hangen om een extra trekkracht te bereiken van zo’n 1,25 kg (maximaal aanbevolen).

Je kan dit apparaat mits uitbreiding met een riem ook tijdens de slaap dragen.

Befaamde urologen hebben in klinische studies kunnen aantonen dat dit apparaat kan helpen bij het vergroten/verlengen van de penis, en ook een kromming in de penis kan verminderen (IPP of ziekte van Peyronie.)

De website van PeniMaster en Penimaster Pro is te vinden op https://www.penimaster.de

 

3. Andropenis Gold

De Andropenis is de eerste penisvergroter die op de markt kwam. Al sinds 1995 staat het Spaanse bedrijf Andromedical op congressen om hun befaamde apparaat aan urologen voor te stellen. De Andropenis staat op nummer vier in onze vergelijking om een aantal redenen waardoor dit model zich moeilijk met die van de concurrentie kan meten.

Hoewel veel apparaten een vergelijkbare technologie hebben, onderscheidt de Andropenis zich van de concurrentie met materiaal van hoge kwaliteit en een uniek en innovatief 58-delig Ultimate Comfort-systeem.

Andropenis Gold

Terwijl andere apparaten gebruik maken van stroppen of dunne banden om je penis op zijn plaats te houden, gebruikt de Andropenis een siliconen-riem, comfortriem, een beschermkussen, een met stof overtrokken latex hoofdgreep en een antislip protech-mat-band.

Je kunt deze onderdelen op 58 verschillende manieren combineren om meer comfort te ervaren en een gezonde doorbloeding te behouden.

Het is een beproefd apparaat en zeker de overweging waard als het gaat om veiligheid en efficiëntie.

Ultimate Comfort System stelde ons in staat om het vergrotingsapparaat langdurig te dragen, en hoe consequenter je een apparaat draagt, hoe beter het resultaat.

Andromedical biedt mannen een tractie-apparaat dat in principe geen bijwerkingen heeft. Het kan worden gebruikt voor de verlenging van een penis vanaf 5 centimeter lengte in niet erectie.

In klinische studies naar dit apparaat kon bij de deelnemers een verlenging tot 35% in lengte worden vastgesteld.

Andropenis Gold onderdelen

Met het comfortsysteem van de Andropenis kunt u de extender in verschillende comfortabele standen dragen. 

Dit comfortsysteem is veel meer ontwikkeld in vergelijking met de apparaten van de andere fabrikanten. Andere fabrikanten opteren in nieuwere modellen dan ook liever voor een beschermkap die omheen de eikel kan worden aangebracht.

Gebruik tijdens de slaap

De Andro-Extender, Andro-penis, Male Edge en Jes-Extender hebben een vaste metalen constructie. Deze apparaten houden de penis gestrekt in een verticale positie. Dat maakt deze types ongeschikt om te dragen tijdens de slaap.

Zoek je een apparaat dat je op alle tijdstippen kan gebruiken dan raad ik je de Phallosan Forte en Penimaster Pro met riem uitbreiding aan. Enkel deze types zijn comfortabel tijdens de slaap te dragen, en vallen niet op onder kledij.

Welk model past bij mij?

Elk apparaat heeft een aantal specifieke kenmerken die jouw keuze makkelijker kunnen maken. Bekijk alle voor en nadelen van elk model op deze pagina.

Wil je hulp bij je keuze van het beste rek-apparaat bekijk dan hebben we enkele handige tips voor jou om de beste penis-extender te kiezen.

Zijn penis extenders veilig in gebruik?

Deze medisch gecertifieerde apparaten zijn 100% veilig in gebruik. Zowel de Andropenis als de Phallosan Forte en de PeniMaster Pro worden zelfs aanbevolen en aangewend door urologen. Door apparaten te gebruiken die zonder een medisch keurmerk op de markt worden gebracht neemt u een groot risico.

Extender-apparaten zetten voortdurend een spanning op de penis. Hoe langer het apparaat kan gedragen worden, hoe beter het resultaat. 

Het probleem met apparaten zonder keurmerk of van lagere kwaliteit is dat ze als pijnlijk worden ervaren en ongemakkelijk zijn om dragen. Als een dergelijk apparaat amper een paar uur per week kan worden gebruikt, zal het weinig effect hebben op de vergroting van je penis.

Op deze website selecteren we dan ook enkel die stretchers waarvan bewezen is dat zij kunnen gedragen worden met minimaal ongemak, en een maximaal effect hebben. .

Waar te kopen?

Het is aan te raden om een ​​extender te kiezen van een betrouwbare, professionele fabrikant.

Uit ervaring blijkt het onverstandig om een stretcher te kopen die niet medisch is goedgekeurd of uitvoerig klinisch is getest. Daarbij gaat het om de modellen die goedkoop worden nagemaakt in Indië of China en te koop worden aangeboden op tweedehands websites. 

Goedkope apparaten op websites zoals Amazon en EBay verhogen de kans op letsel.

 • De Phallosan Forte heeft alles in zich om pijnloos en comfortabel de penis te vergroten. Het is comfortabel ’s nachts te dragen, en kan overdag onzichtbaar blijven onder kledij. Het unieke design zal de natuurlijke bewegingen van het lichaam ook niet beperken.
 • De Penimaster Pro heeft met zijn vele opties ook een aantal extra methoden ontwikkeld om bijvoorbeeld met gewichten of een adhesie kracht de eikel samen met de penis groter te maken.
 • Het Andropenis Gold apparaat van concurrent Andromedical heeft maar liefst 58 manieren om te gebruiken zodat een goed draagcomfort is gegarandeerd.

Deze penis extenders bieden dan ook een maximaal draagcomfort. Zo kan het apparaat voldoende lang gedragen worden om de gewenste resultaten snel en effectief te bereiken.

Conclusie

Deze apparaten hebben in beperkte kringen aan populariteit en reputatie gewonnen, al staan ze ook nog steeds ter discussie en blijven ze behoren tot de taboe sfeer.

Steeds meer artsen en urologen bevelen deze apparaten aan hun patiënten aan door de klinisch bewezen positieve resultaten. 

Onthoud dat bij elk rek-apparaat de nodige tijd en discipline hoort. Toewijding is absoluut nodig om resultaat te behalen. Ze zijn vele uren lang comfortabel, veilig en discreet te dragen.

De permanente verlenging van de penis zal niet in één dag of nacht gebeuren, maar wie een penis extender kan kopen die hier staat vermeld, zal op een veilige en zo comfortabel mogelijke manier beginnen aan een blijvende vergroting van de penis.