Penimaster Pro

PeniMaster (Pro)

De penis extender van dit type is van Duitse makelij en heeft een comfortabel systeem met veel meer extra’s dan de Andropenis.

Het design van het basismodel (PeniMaster Classic) is wel gelijkaardig en niet geschikt om te dragen tijdens de slaap. Het geavanceerde PeniMaster PRO model heeft een extra beschermkap die zorgt voor extra trek en zuigkracht op de eikel via adhesie (onderdruk).

Met een uitbreiding met de comfortabele trekkracht riem kan je de PRO versie dragen in alle situaties. Het PeniMaster PRO model is ook het enige model dat ook een uitbreiding voorzien heeft met extra gewichten.

Dit apparaat is geschikt voor de verlenging van een penis met een lengte van minimaal 5 cm in erectie.

Bekijk alle informatie op website

Basis model

Dit model heeft een basisuitvoering die bestaat uit volgende onderdelen:

  • basisring
  • penis houder riem
  • penis houder ondersteuning
  • verlengstaafjes
  • regelaar van de trekkracht

De staafjes zorgen voor een trekkracht op de penis, waardoor de lengte van de penis zal vergroten. Dit principe verschilt niet met de meeste andere types extenders.

Wil je meer kracht uitoefenen, en zo sneller resultaten behalen dan kan je opteren voor één van de meer uitgebreide modellen. Het basis model kan uitgebreid worden met kleine gewichtjes of met een riem waarmee je extra tractie kan uitoefenen op de penis.

Penimaster PRO

Penimaster PRo basis systeem

De PRO extender van penimaster heeft een bijkomende kap die je vacuüm kan zuigen en op de eikel plaatst. Het design past zich aan de eikel aan zonder te knijpen. Het is geschikt voor besneden en onbesneden mannen en beschermt de voorhuid en lymfeklier.

Deze bolvormige vormsluitende capsule kan ook manueel op het basismodel worden geplaatst. Ook zonder de vacuüm werking blijft het een beschermende werking hebben bij het dragen van het apparaat.

Het grote voordeel van het dragen van deze beschermende kap is dat de penis niet meer uit de extender kan glippen door zweet, vetten of oliën, zoals bij andere penis-extenders, met uitzondering van de Phallosan Forte, wel vaak het geval is.

Deze zogenaamde ‘eikelkamer’ kan met behulp van een latex ring onderaan op de grootte van je eikel worden afgesteld. De ring vormt geen gevaar moest je penis plots vergroten, het heeft een positief uitrekkend systeem dat vanzelf mee groeit tijdens het vergroten van de penis, bijvoorbeeld door onverwachte seksuele prikkels.

Dit systeem maakt niet alleen gebruik van tractie (trekkracht), maar ook van adhesie. De eikel wordt in de beschermkap gezogen en kan door middel van -apart leverbare- contactvloeistof aan de binnenkant van het oppervlak blijven plakken. De eikel kan zich dan nog altijd probleemloos verplaatsen binnen het oppervlak, maar zal het contact met de beschermkap niet verliezen. Zo ontstaat er een trekkracht waarbij geen wrijving of frictie ontstaat. Hierdoor zal de eikel van de penis samen met de lengte van de penis kunnen vergroten

Trekkracht

De trekkracht van het basismodel kan je instellen met behulp van regelbare staafjes. Die zijn te regelen volgens vijf verschillende standen. Elke stand levert een grotere trekkracht (gewicht) aan de penis. De maximale trekkracht van het basismodel PeniMaster is 1,15 kg.

Stand 1 ~ 0 g (minimum)
Stand 2 ~ 230 g
Stand 3 ~ 690 g
Stand 4 ~ 920 g
Stand 5 ~ 1150 g (maximum)

Bekijk instructies op de pagina met demonstratie videos

Penimaster PRO met extra riem

Een uitbreiding voor het Penimaster pro systeem met een riem zorgt voor extra trekkracht. Dat maakt het apparaat geschikt om ook tijdens de slaap te dragen. Je kan de penis nu tegen je lichaam houden en onopvallend dragen onder kledij.

De riem zorgt er ook voor dat je geen gewicht voelt op de penis. Je kan het apparaat zo dus comfortabeler dragen dan de meeste andere rekapparaten die geen riem bevestiging hebben.

Penimaster PRO met extra gewichten

Wil je nog sneller resultaat dan kan je opteren voor de gewicht-uitbreiding. De hiervoor speciaal ontworpen massieve ronde gewichten worden geschroefd tot een basisgewicht van 250 g en zorgen voor een extra trekkracht op de penis.

Door het combineren van de gewichten kan een maximale belasting van 1.250 g, (1,25 kg) worden gehanteerd. Dit gewicht kan aangepast worden in stappen van 125 g.

De gewichten zijn gemaakt van roestvrij staal.

Voordelen

Net zoals bij de Phallosan Forte heeft de penimaster pro een capsule rond de eikel die je vacuüm zuigt met een pompsysteem. Het voordeel van dit apparaat is dat ook de omtrek van de penis groter wordt. De capsule zorgt voor de groei van een grotere eikel.

Je draagt dit apparaat het beste gedurende de dag, met een pauze van minimaal 3 uur.

Het kan een penis vergroten van minimaal 5 cm in erectie. Bij andere types -behalve de Phallosan Forte- moet de penis minimaal 7 cm lang zijn in erectie.

Het beschermkap systeem met adhesieve werking zal ook de eikel groter maken, je kan dit doen met of zonder vacuüm.

Nadelen

Het grootste nadeel is dat je het basistype niet kan dragen tijdens de slaap. Dat kan alleen met de uitbreiding met een riem expander, dan wordt het apparaat vergelijkbaar met de Phallosan Forte. Toch is zelfs het basismodel al een stuk comfortabeler om te dragen dan de Andropenis.

Een nadeel is dat ook dit type kan zorgen voor irritaties. Zo vinden we in een review van een gebruiker op penisforum.nl .

"De Andropenis is inderdaad een martelwerktuig. Die string met dat moesje is niet te harden. Dit is een stuk comfortabeler om te dragen.Het werkt met een capsule rond je eikel die je vacuüm zuigt. De eikel wordt op die manier ook groter. Je kan hem zonder problemen de hele dag dragen ( om de 3 uur pauzes inlassen). Nadeel is dat ik kleine onderhuidse bloedingen krijg op mijn eikel, rode puntjes die welswaar niet jeuken of irriteren en na enkele dagen ook verdwijnen, maar ik vind het een beetje vervelend om daar die rode puntjes te hebben."

Stevig en duurzaam

De PeniMaster  en  PeniMaster PRO  zijn uitgerust met metalen staafjes die in de lengte onbeperkt kunnen worden verlengd. Als je een gevoelige huid hebt die gevoelig is voor metaal dan kan je deze ook in een verchroomd of vergulde uitvoering kopen. Alle plastic materialen zijn moeilijk buigbaar en robuust. Componenten die onderhevig zijn aan specifieke mechanische belasting zijn versterkt met glasvezel. Dat voorkomt dat dit apparaat makkelijk kan breken zoals bij de Male Edge extender wel vaak het geval is.

De verlengstaafjes kunnen tot op de millimeter worden afgesteld.

Waar te koop

Alle modellen met hun uitbreidingspakketten zijn te koop via de officiële website https://www.penimaster.de

"Penimaster Pro"