Phallosan Forte Plus

De nieuwe Phallosan Forte Plus+

De nieuwe Phallosan Forte Plus is een nieuw pakket dat bestaat uit het originele Phallosan Forte-systeem met de toevoeging van een accessoire, dat samen met het apparaat werkt om u snellere resultaten te geven. De phallosan Plus+ maakt het mogelijk om met tot 4,8 kg trekkracht uw penis pijnloos permanent te verlengen.

 

Phallosan Forte met Plus accessoire verpakking

Er werd aan het originele Phallosan ontwerp een systeem met staafjes toegevoegd, zodat de trekkracht hoger is dan bij elke ander rek-apparaat.

Gebruik van de Phallosan Forte Plus kan sneller resultaat opleveren op volgende domeinen:

 • Vergroting van de lengte en dikte van de penis
 • Erectiestoornissen
 • Een kromming in de penis

Resultaten uit andere studies tonen aan dat het Phallosan rek-apparaat de penis langer en dikker kan maken. Het kan ook de potentie verbeteren of een aangeboren of verworven kromming van de penis rechter maken.

De nieuwe, geniale Phallosan plus combineert de resultaten van het originele ontwerp met dat van de meer klassieke rek-apparaten.

Instellen van de trekkracht

De trekkracht van de Phallosan Forte kan naar wens ingesteld worden volgens onderstaande afbeelding.

phallosan trekkracht

Je kan de penis rek instellen op 0,4 kg trekkracht tot en met 3 kg trekkracht, wat al behoorlijk veel is. Het is aangewezen om klein te beginnen en de resultaten af te wachten alvorens over te stappen naar grotere trekkracht standen.

Onmisbare hulp bij de opvolging van je resultaten is de Phallosan Forte app, beschikbaar voor alle mobiele telefoons (iOS en Android.)

Demonstratie video

In deze video wordt visueel getoond hoe dit rekapparaat te gebruiken.

Voordelen van Phallosan Forte Plus

Traditionele rek-apparaten op basis van een strop of riem zijn al een aantal jaren op de markt. Bij dit soort apparaten wordt een soort lus rond de eikel geplaatst. Het nadeel van het lus-systeem is dat het pijnlijk kan zijn. Het kan uw penis beschadigen en na een tijdje de bloedcirculatie langzaam afsnijden. Dit zijn problemen die we al sinds 1999 hebben kunnen voorkomen met de uitvinding van het Phallosan Forte-systeem. In plaats van een strop of riem te gebruiken, gebruiken we een zuignap, die effectief is zonder de huid van de penis te beschadigen of als pijnlijk ervaren te worden.

Swiss Sana, de fabrikant van de Phallosan Forte, heeft samen met prestigieuze urologen en patiënten gewerkt aan de ontwikkeling van een nog hoger kwaliteitsproduct dat een verhoogde patiënttevredenheid heeft bewezen. Dat komt door het verbeterd comfort tijdens het dragen van het apparaat.

Hoe Phallosan Forte Plus te gebruiken?

Kies na ontvangst van uw Phallosan Plus + eerst de condoommaat voor de juiste sleeve. Een meetsjabloon zit in de set om je hierbij te helpen. Zorg ervoor dat je de meting doet wanneer de penis in slappe toestand is. Het apparaat bevat symbolen en handleidingen om je te helpen om het correct te bedienen. Nadat je de vacuümpomp aan de bal hebt bevestigd, lijn je deze uit met het pijlsymbool. Draai dan vervolgens de eenheid naar het pompsymbool.

Wees voorzichtig met de sleeve bij het opzetten en afnemen. Als je het te veel met je vingers uitrekt, kan het scheuren. Wie schade of breuk met het systeem ondervindt kan altijd terecht bij de klantenservice van Phallosan. Er zijn voldoende vervangende onderdelen beschikbaar.

Met het sleeve omhulsel, het stangenstelsel en de adapter op hun plaats, kan je het vacuümgedeelte van het systeem oppompen. Dit zal het tractie-proces starten. Je zal dit als de sensatie ervaren zoals het uitrekken van de penis voelt.

Als alles keurig op zijn plaats zit kan je beginnen aan de eerste sessie. Stel een plan op samen met de app en voorzie af en toe rustdagen. En tenslotte, wees geduldig! Dit uitbreidingsproces rekent niet op brute kracht. Het werkt door middel van een gestage continuïteit in krachtwerking.

Penisvergroting

Als je Phallosan Forte Plus gaat gebruiken om de lengte en / of omtrek van je penis zo snel mogelijk te vergroten, moet je deze zes uur per dag en vijf dagen per week dragen. Wees hier consistent in, en geef niet te snel op. Het apparaat stimuleert de groei van nieuwe cellen om de lengte van je penis te vergroten. Na verloop van tijd zal het ook de omtrek van de penis vergroten. Vergeet niet dat de beste resultaten worden bereikt bij degenen die het apparaat consequent dragen na een draagtermijn van 3 maanden.

Phallosan Plus extentie accessoire

 

Inhoud van de verpakking:

 • Elastische riem, die om de taille wordt vastgemaakt inclusief een schuimrubberen ring, waarin de penis helemaal tot aan de basis wordt ingebracht
 • De gesp, waarmee u de lengte van de riem kunt aanpassen aan uw maat
 • Adapter op de riem, die verbonden is met de zuigbel
 • Zuigbel in maat L met Phallosan Forte – L-mouw
 • Zuigbel in maat M met Phallosan Forte – M-mouw en gemonteerde spanklem
 • Zuigbel in maat S met Phallosan Forte – S-mouw
 • 2 x beschermkap om de eikel te beschermen tegen sterke spanningsinstellingen
 • Spanklem met trekveerbevestiging om de intensiteit van de spanning aan te passen met behulp van een verkeerslichtkleurcodesysteem met adapter voor de riem
 • Zuigbal met driewegklep
 • Handleiding
 • Meetsjabloon
 • Reistas
 • Twee jaar garantie op alle onderdelen behalve de mouwen en beschermkapjes (om hygiënische redenen)
 • De Plus + accessoire kit

  Een niet-chirurgische methode die werkt

  De nieuwe Phallosan Forte Plus maakt gebruik van vacuümtechnologie om niet-chirurgische vergroting van het penisweefsel te bereiken. Dat gebeurt samen met het holle lichaam binnenin. Deze pijnloze techniek stimuleert de ontwikkeling van nieuwe cellen. Primitieve stammen gebruiken al eeuwenlang een vergelijkbare methode om sommige lichaamsdelen langer te maken. Zo zijn er voorbeelden in oa. Afrika, waar sommige stamleden langere lippen en oorlellen hebben.

  Het Phallosan-stretchsysteem is vergelijkbaar met de procedure die artsen gebruiken om benen chirurgisch uit te strekken. Wanneer een patiënt deze procedure voor zijn been bot vereist, gebruiken artsen systematisch gecontroleerd strekken om het been te verlengen. Naast het aanzetten tot het aanmaken van nieuwe botcellen, produceert het proces ook nieuw spier- en bindweefsel zonder schade aan de bloedvaten en zenuwen te veroorzaken. Op ongeveer dezelfde manier produceert Phallosan Forte Plus nieuwe cellen en weefsel in de penis met een gecontroleerde aanhoudende spanning.

  Dit apparaat werd dan ook ontworpen door gerespecteerde (Duitse) urologen met volle expertise in dit vakgebied.

  Comfortabel om te dragen en gemakkelijk te gebruiken

  Het Phallosan Forte-systeem is comfortabel om te dragen. Het is ook gemakkelijk te gebruiken. De beschermkap die de eikel bedekt, voorkomt zwelling wanneer de spanning hoog is. Het oefent extra druk uit op het weefsel van de eikel, dat gelijkmatig over de hele kop van de penis wordt verspreid. Dit zorgt ervoor dat de kop evenals de schacht van de penis gestaag groeit.

  Om de extender te dragen, plaatst u uw met beschermkap bedekte penis in de zuigkap. Omdat het mouwcondoom al is bevestigd en afgerold, kan er geen lucht in de zuignap komen. Gebruik de zuigpomp om de eikel verder in de hoes te trekken. Zorg ervoor dat het mouwcondoom stevig aan de penis is bevestigd. Phallosan gebruikt een driewegklep in de pomp om ervoor te zorgen dat de pomp zo effectief mogelijk werkt. U kunt ook de druk naar wens regelen. Ga verder door de riem om je heupen te wikkelen en het apparaat met elkaar te verbinden. Het uitrekken vindt plaats binnen de schuimring en dissel.

  Alle informatie over deze penis extender vind je op de officiële website van Swiss Sana, de enige verdeler voor Nederland: https://www.phallosan.com

"Phallosan Forte Plus"