Phallosan Forte review

Phallosan Forte review

Een penisvergroting tot bijna 5 cm op 6 maanden, zonder chirurgie, zonder pillen, zonder ongemakken, en in alle comfort. De Phallosan Forte, het handelsmerk van Swiss Sana maakt het mogelijk.

Wat is de Phallosan Forte?

De Phallosan Forte is een penis-extender van het beproefde type Phallosan, dat eind 1999 op de markt kwam. Het werd bedacht en ontwikkeld door een Zwitsers bedrijf in de nasleep van het succesverhaal van het Spaanse bedrijf Andromedical die in 1995 al het eerste penis rek apparaat ter wereld lanceerde.

De naam Phallosan Forte staat voor een gepatenteerd systeem voor een feilloze natuurlijke penisvergroting en/of het rechttrekken van de penis. Dit apparaat is niet makkelijk verkrijgbaar. Je kan het rechtstreeks online bij de fabrikant kopen, en bij de apotheek in landen als Duitsland of Zwitserland. That’s it!

Hoe werkt een rek apparaat?

Een ideaal rekapparaat maakt een penis volledig pijnloos groter. Het ontwerp van de Phallosan is gebaseerd op het klinisch onderzochte principe van celdeling, onderdruk en tractie. Onder invloed van onderdruk (een zuigend effect) en tractie (trekkracht) wordt de penis langzaam uitgerokken. Het kan de penis zonder gezondheidsrisico’s vergroten. Concreet betekent dit dat het de penis dikker kan maken, de penis kan verlengen en een kromming in de penis rechter kan maken.

Het gehele penisweefsel wordt door de extender uitgerekt. Op deze manier kan door celgroei een blijvende vergroting worden gerealiseerd.

De Phallosan Forte is een product dat voldoet aan de medische eisen van de Europese gezondheidsautoriteiten. Het staat geregistreerd als medisch apparaat klasse 1, geschikt bevonden voor het vergroten van de penis. Uiteraard draagt ​​het apparaat hiervoor ook de vereiste CE-markering.

Met het apparaat kan ook een kromming en vervormingen van de penis worden behandeld. Het kan worden aangewend om de ziekte van Peyronie te behandelen.

Daarnaast kan een behandelende arts het ook aanwenden bij prostaatchirurgie, en zelfs bij een ectiestoornis.

De Phallosan Forte kan je online kopen bij Swiss Sana

Hoe werkt Phallosan Forte?

Het orthopedische verlengingsapparaat, Phallosan Forte, rekt de penis uit en zorgt voor cel-deling. Zoals klinisch onderzoek aantoont zorgt dit voor een groei van het weefsel. Nieuwe cellen worden gevormd door de onderdruk en rek-kracht. Dankzij het goede ontwerp van dit systeem kan het pijnloos worden gebruikt. Het penisweefsel wordt effectief continu uitgerekt. Door dit uitrekken van de penis zal het lichaam nieuwe cellen vormen.

Het gebruik van Phallosan Forte stimuleert de groei van de penis om te groeien dus door een combinatie van onderdruk en trekkracht. Vergroting is mogelijk omdat er tijdens de constante trek microscheuren in het weefsel ontstaan. Tijdens het natuurlijke genezingsproces worden deze scheuren door het lichaam opnieuw aangesterkt met nieuwe cellen. Het is vergelijkbaar met de aangroei van spieren door training, maar verschilt in dat opzicht dat de penis geen spier is. Verschillende studies tonen echter aan dat deze vorm van penisvergroting effectief kan zijn bij een grote groep mannen.

phallosan trekkracht
De trekkracht van de Phallosan Forte

Gebruik

Om de Phallosan extender te gebruiken draag je het apparaat gedurende enkele dagen per week, en dit voor minstens drie maanden. De trekkracht van het apparaat instellen en gradueel verhogen is een eenvoudige handeling. Via de handige app kan je opvolgen wat je ideale trekkracht op elk moment van de penisvergroting is.

Resultaten

Dit rek-apparaat toont hoe een groeiproces kan ontstaan dat de penis uitrekt. De resultaten lopen -in uiterste gevallen- op tot bijna 5 cm meer lengte. Het meest bijzondere resultaat is dat de penis niet alleen in lengte, maar ook in omtrek groter – en dus dikker – wordt.

De voor-en-na vergelijking

De beloften van de fabrikanten van penis-extenders zijn veelbelovend, maar minder dan een handvol bedrijven hebben ook medische studies die de effectiviteit van hun product kunnen onderbouwen. Met een uitgebreid en prijzig systeem zoals de Phallosan Forte moet Swiss Sana dan ook met bewijs kunnen komen om het nut aan te tonen van hun product. En dat is ook zo. In een medisch onderzoek met verschillende proefpersonen konden indrukwekkende resultaten met dit apparaat worden aangetoond.

We bekijken even de resultaten van het klinisch onderzoek. Na verschillende testperioden werden de resultaten van de proefpersonen vergeleken en vastgelegd. Op basis van de gemiddelde waarde kan een realistische waarde worden bepaald. Daarbij moet men er rekening mee houden dat de specifieke resultaten die worden bereikt afhankelijk zijn van de discipline van de gebruiker.

Desalniettemin zijn er in het klinisch onderzoek aantoonbare resultaten bewezen bij het gebruik van deze penis-extender.

 Lengte (slap)Lengte (erectie)Omtrek (slap)Omtrek (erectie)
Start9,1 cm13,8 cm6,2 cm11,2 cm
Na 3 maanden10,9 cm15,1 cm7,5 cm12,7 cm
Na 6 maanden12,3 cm17,7 cm8,4 cm14,6 cm
Resultaat+3,2 cm+3,9 cm+2,2 cm+3,4 cm
Bekijk hier de resultaten van het klinisch onderzoek

Phallosan forte test en kwaliteitscontrole

Naast de belofte van de fabrikant en het bijbehorende effect hebben we natuurlijk ook andere feiten over de Phallosan Forte. We wilden weten of dit systeem echt het geld waard is en hebben het product besteld via de officiële website van de fabrikant.

We waren verrast door de snelle levering. Omdat al twee dagen na onze bestelling de Phallosan Forte arriveerde. De verpakking maakte een indruk van hoge kwaliteit en we konden geen schade vaststellen. Bovendien wordt het product verzonden in een neutrale verpakking, zodat van buitenaf niet duidelijk is wat er in zit.

Phallosan Forte - Officiële website

Phallosan Forte Verpakking

Alle delen van het Phallosan Forte-systeem zijn zeer aantrekkelijk verpakt en alles in de verpakking is duidelijk gelabeld. Inbegrepen: elastische riem incl. schuimring, zuigbel maat L met L-sleeve, zuigbel maat M met M-sleeve , zuigbel maat S met S-sleeve , twee beschermkappen voor de eikel, dissel met trekveer, zuigpomp met drieweg klep, gebruiksaanwijzing, meetsjabloon, reistas.

Phallosan Forte verpakking

De drie zuignappen worden geleverd in de maten S, M en L. Op deze manier is voor elke penis de juiste zuignap beschikbaar. Hierin wordt de penis in het apparaat gebracht. Met behulp van de bijgeleverde meetsjabloon kan worden gemeten welke zuignap het meest geschikt is.

Phallosan meetsjabloon

De meegeleverde beschermkapjes worden over de eikel getrokken en dienen als bescherming. Door de elastische riem kan het systeem zowel boven als onder de broek worden gedragen. Vanwege de hoge kwaliteit en uitstekende afwerking heeft Phallosan Forte ons overtuigd.

Ervaringen

We nemen hier enkele ervaringen over uit Duitse media. De gemiddelde penisgrootte in erectie is in Duitsland 13,5 cm . Dit is duidelijk te weinig voor de meeste mannen en velen zijn daarom ontevreden over de grootte van hun penis. In ons onderzoek naar de gebruikers van de Phallosan Forte hebben we gezocht naar specifieke ervaringen met dit unieke systeem. In Nederland zij deze echter nog zeldzaam en moeilijk te vinden. We willen u daarom graag kennis laten maken met drie ervaringen uit Duitsland.

phallosan ervaring 1

De eerste klant wiens ervaring we hebben gevonden, is volledig tevreden en enthousiast. Al na drie maanden kon de man, bij regelmatig gebruik, een significante verandering in zijn penislengte opmerken.

phallosan ervaringen 2

Ook de tweede klant kan niets negatiefs zeggen over Phallosan Forte. De aanvankelijke scepsis van deze man is heel snel verdwenen en vandaag is deze gebruiker volledig tevreden met de grootte van zijn penis.

phallosan ervaring 3

Het laatste rapport komt van een heer die al veel heeft geprobeerd in penisvergroting. Tot nu toe zonder succes. Door Phallosan Forte te gebruiken, kon deze man zijn penis met 5 cm verlengen.

Zijn er officiële studies?

Helaas zijn er veel kwakzalvers die producten verkopen voor een penisvergroting,. Daarom zijn officiële klinische medische studies die de werking van het product aan kunnen tonen doorslaggevend. In een studie uit het jaar 2005 onder leiding van dr. Clemens Tilke werd een zeer gedetailleerde onderzoek uitgevoerd naar de resultaten en effectiviteit van de Phallosan Forte.

Het resultaat van de studie was duidelijk: een penisvergroting is mogelijk met dit apparaat omdat het ook werkt volgens de tractie methode. Het staat vast dat mannen hun penis aantoonbaar vergroten met behulp van dit systeem. Een overzicht van de belangrijkste resultaten van dit klinisch onderzoek zijn te vinden op deze pagina.

Waar Phallosan Forte kopen? Apotheek?

Er zijn verschillende manieren om Phallosan Forte te kopen. Het product kan bijvoorbeeld in de apotheek worden gekocht. De meeste apotheken hebben het systeem echter vaak niet op voorraad, dus het moet eerst worden besteld. Tijdens ons onderzoek kwamen we er ook achter dat het product ook wordt aangeboden op handelsplatforms zoals eBay.

Men kan echter niet uitsluiten het bij de zeer goedkope aanbiedingen niet om namaak uit China gaat. Ook is er het hygiënische aspect, dit is een apparaat dat je draagt om je intieme delen. Om die reden adviseren wij om de Phallosan Forte alleen rechtstreeks via de website van de fabrikant te bestellen. Op deze manier kan je er niet alleen zeker van zijn dat hij het originele product ontvangt, maar als er vragen of problemen zijn, kan hij ook rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice. Die is zeer snel in het beantwoorden van vragen, ook in het Nederlands, en kan de klant ook gedetailleerd advies kan geven.

Wat kost het?

De Phallosan Forte prijs op de officiële verkooppagina van de fabrikant is 259,00 Euro plus 8,00 Euro verzendkosten. Bij de levering voor deze prijs is de complete set inbegrepen, bestaande uit:

 • elastische riem incl. schuimring,
 • Zuignappen in maat S, M, L met respectief manchetcondoom,
 • vier manchetcondooms in maat S, 2x M en L,
 • 2 beschermkappen voor de eikel,
 • een dissel met trekveer,
 • een zuigpomp met 3-wegklep,
 • de gebruiksaanwijzing,
 • het meetsjabloon
 • en een reistas, inbegrepen.

Bovendien kunnen klanten ook gebruikmaken van het combinatieaanbod van Phallosan Forte en Phallosan Plus +. De Plus versie heeft een extra systeem met staafjes voor een nog grotere trekkracht. De prijs voor deze combinatieaanbieding is 358,00 Euro plus 8,00 Euro verzendkosten. De levering van de producten is volledig discreet en zonder enige indicatie van de inhoud van de doos.

Phallosan Forte  – Officiële website

Phallosan Forte gebruiksaanwijzing

Volgens de fabrikant moet de Phallosan Forte-applicatie volledig pijnloos en toch effectief zijn. Met behulp van de meetsjabloon moet de juiste belmaat worden bepaald vóór gebruik. Wanneer dit is gedaan, neem je de trekvork in de hand. Draai het vervolgens naar het bijbehorende pijlsymbool om de juiste maat in te stellen.

Zuigapparaat en manchetcondoom moeten worden verwijderd. De bijpassende belmaat wordt vervolgens aangepast met de zuiginrichting. Plaats nu het condoom van de manchet over de kraal van de bel en bevestig de trekstang. Trek dan het beschermkapje over de eikel.

Dat doe je door de dop met duim en wijsvinger uit elkaar te trekken en vervolgens over de eikel te schuiven. Zorg ervoor dat de beschermkap in Phallosan Forte goed past, want die beschermt de eikel tegen teveel onderdruk.

Rol nu het manchetcondoom naar de rand van de bel en plaats het achter de belrand. Steek vervolgens de penis met de beschermkap in de zuignap. De groene klep stel je in op het pompsymbool. Bedien nu de zuigpomp zodat de eikel verder in de bel trekt.

Zet vervolgens de groene klep op het slotsymbool zoals uitgelegd in de gebruiksaanwijzing van Phallosan Forte. Op deze manier kan het micro-vacuüm blijven. Plaats vervolgens de schuimring van de riem over de zuigbel. Zorg ervoor dat u het uiteinde van de penisschacht bereikt.

Doe vervolgens de riem om je heupen en verbind beide oogjes met elkaar. Je kan de spanning op de riem vergroten of verkleinen met de gesp. Voordat je het apparaat voor het eerst gebruikt, lees je best even de gebruiksaanwijzingen. Aan de hand van de figuren kan je al snel een beeld vormen bij alle handelingen. Zo wordt het dragen van het systeem makkelijk te begrijpen, en doe je het na een paar keer in een oogwenk.

Als alternatief zijn er ook gedetailleerde video’s op de verkooppagina van de fabrikant, waarin de toepassing in detail wordt uitgelegd.

De fabrikant beveelt aan om af te zien van alcoholconsumptie of het gebruik van drugs. Ook slaappillen en sedativa mogen niet vóór of tijdens het gebruik van Phallosan Forte worden ingenomen.

Het gebruik van stimulerende middelen of het gebruik van bepaalde medicijnen kan een natuurlijke houding verhinderen. Ook bestaat bij het gebruik van slaapmedicatie het gevaar dat de riem tijdens de slaap kan wegglippen.

Zijn er reserveonderdelen?

De toepassing van de Phallosan Forte en elke andere penis-extender is bedoeld voor een langere periode. Swiss Sana beveelt voor hun product zes maanden aan om bevredigende resultaten te bereiken. Tijdens deze periode kan het voorkomen dat er vervangende onderdelen nodig zijn voor het product.

Als er een onderdeel tijdens de garantieperiode kapot gaat kan je via de klantenservice probleemloos een melding doen. Zij zullen je dan een vervangonderdeel opsturen, je betaalt hiervoor alleen de verzendkosten. Je kan reserveonderdelen ook rechtstreeks bestellen. Je kan een extra XL-bel + condoom of een groot condoom (L) bijkopen voor 35,00 Euro. De sleeves in de maten S, M en L kosten 19,90 Euro en drie beschermkappen kan je voor 21,00 Euro bijbestellen.

Hier kunt u Phallosan Forte bestellen op de officiële website *

Kunnen risico’s of bijwerkingen optreden?

risico en bijwerkingen

Er zijn volgens Swiss Sana geen risico’s verbonden bij het correcte gebruik van de Phallosan Forte. Alle gebruikte materialen zijn duurzaam, en vrij van latex, nikkel of formaldehyde. Dat sluit allergische reacties uit. Het gebruik van de Phallosan Forte is ook uitvoerig medisch getest en kreeg van de EU een certificaat als betrouwbaar product.

Gebruik de Phallosan Forte echter niet als er infecties of open wonden zijn op de penis. Tijdens het gebruik wordt het gebruik van alcohol, drugs, slaapmiddelen en sedativa ontraden. Deze stoffen kunnen de natuurlijke lichaamshouding en het gedrag negatief beïnvloeden.

De fabrikant wijst erop dat de beschermkapjes belangrijk zijn en altijd moeten worden gedragen. De lichte druk die deze doppen op de eikel uitoefenen, kan helpen om zwelling en roodheid op deze delicate plek te voorkomen.

Kortom, gebruikers moeten de instructies van de fabrikant zorgvuldig lezen voordat ze de Phallosan Forte voor de eerste keer gebruiken. Gelukkig biedt de fabrikant ook gedetailleerde video’s op zijn pagina, waarin in detail wordt beschreven hoe je het apparaat correct gebruikt.

Phallosan Forte-toepassingen

 • De Phallosan Forte kan ten eerste worden gebruikt voor penisvergroting. Het vacuümsysteem zal door onderdruk de penis uitrekken. Hierdoor kunnen nieuwe cellen ontstaan in de zwellichamen waardoor meer weefsel aangroeit. Dit is een effectieve manier om de penis te verlengen.
 • De extender kan daarnaast ook worden gebruikt om een erectiestoornis tegen te gaan. Door een verbeterde circulatie in de penis kunnen potentieproblemen worden verminderd of volledig worden geëlimineerd. Onderzoek heeft bewezen dat het gebruik van Phallosan Forte de erectie en dus de potentie van mannen verbetert.
 • Het apparaat is ook geschikt om een kromming in de penis te verkleinen.
 • Het gebruik van dit een penis extender kan ook psychische klachten verminderen. Sommige mannen hebben last van een verminderd zelfbeeld omdat ze hun penis te klein vinden.
 • Dit orthopedische gordelsysteem kan ook worden gebruikt voor prostaatchirurgie.

Phallosan Forte heeft dus vele mogelijke toepassingen. De verwachte resultaten zijn echter altijd afhankelijk van de draagperiode. En dit mag niet korter zijn dan drie maanden, met een aanbevolen draagperiode van zes maanden.

Meetsjabloon: met behulp van de meetsjabloon kan de bijpassende belmaat worden bepaald.

Trekstang met trekveer: de trekstang in de Phallosan Forte Complete Kit helpt bij het voorbereiden van de juiste maat.

Zuignappen met manchetcondoom in maat S, M, L: De zuignappen met het bijpassende manchetcondoom zijn geschikt voor verschillende penisgroottes.

Twee beschermkapjes voor de eikel: de eikel wordt beschermd door de beschermkapjes voor te veel negatieve druk.

Zuigpomp met driewegklep: de zuigpomp genereert de negatieve druk. Met behulp van de driewegklep kan de onderdruk naar wens worden geregeld.

Elastische riem incl. Foamring: Met behulp van de elastische riem incl. Foamring kan de Phallosan Forte direct op het lichaam worden gedragen en niet wegglijden. De riemschuifgesp kan worden gebruikt om de riemspanning te versterken.

Gebruiksaanwijzing: Alle belangrijke bedieningsstappen zijn te vinden in de gebruiksaanwijzing.

Reistas: In de praktische reistas kan de Phallosan Forte ook tijdens het reizen worden weggehaald en opgeborgen.

De Phallosan App

Dit orthopedische stretch systeem kan alleen de goede resultaten bereiken die worden voorspeld, als gebruikers het systeem regelmatig dragen. De draagperiode is een beslissende factor en heeft een grote invloed op de resultaten.

Om ervoor te zorgen dat klanten het apparaat zo effectief mogelijk gebruiken krijgen klanten toegang tot een bijbehorende app. Die is geschikt voor je mobieltje of tablet.

De software is volledig gratis en werd ontwikkeld door de Swiss Sana zelf. De app houdt onder andere de draagtijd bij en geeft je belangrijke informatie over jouw persoonlijke traject. Ook geeft het op gepaste momenten motivatie om niet op te geven. Gebruikers kunnen er bijvoorbeeld een dagboek of een statistiekprogramma in terugvinden.

De belangrijkste toepassing van de app is het bijhouden van de dagelijkse draagduur en de continuïteit van de training. Ook bij vragen of problemen tijdens het gebruik biedt de app praktische hulp. Dat kan via een ingebouwd berichten systeem of via telefoon nummers. De app kan op alle Android-apparaten en iPhone-modellen worden gebruikt. Klanten vinden de app volledig gratis in de App Store of Playstore. De app kan zoals al vermeld ook op tablets worden geïnstalleerd.

Swiss Sana – Het bedrijf achter Phallosan Forte

Achter het product staat het bedrijf Swiss Sana. Met 14 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van prostaatverzorging, penisvergroting, rechttrekken van de penis, erectiestoornissen en andere mannelijke problemen.

Swiss Sana is een respectabel bedrijf dat in meer dan 134 landen is vertegenwoordigd. Swiss Sana heeft een zeer hoog profiel gekregen door de samenwerking met tal van ziekenhuizen en apotheken.

Klanten kunnen op elk gewenst moment contact opnemen met Phallosan Forte Support bij vragen of problemen. Deze ondersteuning is beschikbaar tijdens kantooruren en staat je ten dienst per telefoon of e-mail in meer dan 8 talen, waaronder het Nederlands.

Veelgestelde vragen

Het orthopedische systeem van de Phallosan Forte is in de eerste plaats bedoeld om te helpen bij het vergroten van de penis. De voordelen die het gebruik van dit apparaat met zich meebrengt kan je terugvinden in de volgende vragen en antwoorden

Kan Phallosan Forte de erectie verbeteren?

Het Phallosan Forte vacuüm-reksysteem zorgt voor een verhoogde bloedstroom. Het stimuleert de bloedcirculatie tot aan de eikel. Het kan bij regelmatige en correct gebruik het gevoel van opwinding verhogen. Een verhoging van de bloedcirculatie in de penis zorgt voor betere en hardere erecties. Bovendien kan het gebruik van het systeem ook voortijdige ejaculaties voorkomen.

Wat is het verschil met de Phallosan Forte Plus+?

Het nieuwere ontwerp van de Phallosan Forte voegt in principe een extra tractiesysteem toe. Daardoor kan dit apparaat een grotere trekkracht leveren dan de klassieke Phallosan Forte. Dat wordt gerealiseerd door de toevoeging van een metalen staafjes systeem. Dit gecombineerde systeem maakt van de Phallosan Forte Plus+ het krachtigste apparaat op de markt. De combinatie van onderdruk en trekkracht vergroot de sterkte van de rek die men kan uitoefenen op de penis.

Meer informatie over de Phallosan Forte Plus+

Hoe lang moet je het product dragen?

Het systeem is ontworpen om langer mee te gaan dan andere penispompen. Het is aanbevolen om de Phallosan Forte zes tot acht uur per dag te dragen. Volgens de onderzoeksresultaten zal een langere draagperiode de resultaten verbeteren. Er zijn zelfs gebruikers die het de Phallosan tot twaalf uur per dag dragen, met af en toe een pauze.

Het belangrijkste is dat je het ook ’s nachts kan dragen. In principe moet je dus rekening houden met een draagperiode van zes maanden voor de beste resultaten. Als je het minder lang draagt kan dat ervoor zorgen dat de groei in lengte minder is dan wat je op basis van het onderzoek mag verwachten. De resultaten die na zes maanden worden behaald, zijn blijvend.

Hoeveel cm groei is mogelijk?

De fabrikant van Phallosan Forte toont in klinisch onderzoek aan dat een gemiddelde toename van de penis in slappe toestand met 3,6 cm mogelijk is. In erectie is dit gemiddeld 2,9 cm. De beste resultaten in het onderzoek komen uit op een lengteverschil van 4,9 cm in slappe toestand en 4,0 cm in erectie.

De dagelijkse draagtijd heeft een beslissende invloed op het resultaat en het bijbehorende succes. Na zes maanden gebruik kunnen de beste resultaten worden bereikt. In principe moet echter worden opgemerkt dat elke man anders reageert op het gebruik van de Phallosan Forte.

De resultaten kunnen daarom variëren. Regelmatig gebruik over een langere periode is dus essentieel, en als richtlijn wordt zes maanden aanbevolen.

Zie je de penispomp onder de broek?

Bij de ontwikkeling van de Phallosan Forte heeft men er rekening mee gehouden dat mannen dit apparaat discreet willen gebruiken. Zo is het gordelsysteem zelfs onder strakke kleding zoals jeans, niet zichtbaar.

De officiële website van Phallosan Forte 

Onze beoordeling

Met de Phallosan Forte kan de penis groter worden, zowel in lengte als in omtrek. We zijn meer dan overtuigd van de grote klasse van dit product en kunnen deze extender dan ook aanbevelen. Vanwege de verschillende toepassingsgebieden kan het systeem op vele manieren worden aangewend.

Dus niet alleen de penisgrootte en de penisomtrek kunnen worden verbeterd. Ook kan het de mogelijkheid om tot erectie te komen vergemakklijken en de bijbehorende potentieproblemen verminderen. Ook kan een kromming van de penis met succes worden gecorrigeerd.

We kunnen ook niet naast de hoogwaardige afwerking kijken. Het complete systeem komt bij de klant aan in een aantrekkelijke en hoogwaardige verpakking. Je ontvangt een gedetailleerd en duidelijk geëtiketteerd pakket. De gebruiksaanwijzing leidt je stap voor stap doorheen de stappen die je nodig hebt voor een juiste toepassing. En als je vragen of problemen hebt, kan je altijd contact opnemen met de uitstekende klantenservice.

Conclusie

De fabrikant achter het systeem, Swiss Sana, maakt indruk met een hoge mate van ernst en betrouwbaarheid. In 2005 heeft de fabrikant bijvoorbeeld een onderzoek laten uitvoeren dat de effectiviteit van het systeem bevestigt. Voor ons is Phallosan Forte een hoogwaardig en effectief product waarvan is bewezen dat het een invloed heeft op de grootte van de penis.

Hoewel de prijs van dit systeem vrij hoog lijkt, is het een investering die loont. Het is een pak goedkoper dan een operatie, die gepaard kan gaan met tal van risico’s en pijn. Als alternatief wordt dit apparaat een zeer handige oplossing die pijnloos zorgt voor een blijvend effect.

Op basis van alle resultaten en kenmerken kunnen we de Phallosan Forte dan ook alleen maar ter harte nemen.

 

"Phallosan Forte review"