Types penis extenders

De 4 types penis extenders

Hier volgt een overzicht van de vier types rek-apparaten die momenteel op de markt zijn.
 
Andro-Penis
€ 99 - € 149
Type: Andropenis
Nikkel / Goud
Comfort Riem
Geen bescherming
 
Voor penis tot 24 cm
 
tot + 4 cm lengte
tot +1.2 cm omtrek
 
Alleen overdag
Jes-Extender
€ 179 - € 349
Type: Jes-Extender
Nikkel / Zilver/ Goud (Optie)
Riembevestiging
Geen bescherming
 
Voor penis tot 17 cm
 
tot + 4 cm lengte
tot +1.2 cm omtrek
 
Alleen overdag
Phallosan Forte
€ 279 - € 358
Type: Phallosan
Geen contact met metaal
Beschermkap
Vacuüm sleeve
 
Voor penis van alle lengtes
 
tot + 4.9 cm lengte
tot +1.8 cm omtrek
 
Overdag en 's nachts
Penimaster Pro
€ 199 - € 329
Type: Penimaster
Chroom / Goud (Optie)
RIem / Beschermkap (Optie)
Vacuüm kap (Optie)
 
Voor penis vanaf 5 cm
 
tot + 4,2 cm lengte
tot + 1,4 cm omtrek
 
Overdag of 's nachts (Optie)
 


✅  De gelijkenissen

 • Medisch goedgekeurd apparaat type 1 voor de verlenging van de penis
 • CE-Certificaat
 • Erkend door urologen
 • Klinisch bewezen werking
 •  Hoog comfortniveau 
 •  Hypo-allergene materialen
 •  Hoog veiligheidsniveau 
 •  Rationele prijs
 •  Geld-teruggarantie & discrete verzending 
 •  Positieve klantbeoordelingen

De Verschillen

Twee ontwerpen, 4 types

Er zijn 2 ontwerpen penisvergrotingsapparaten:

 1. Apparaten met een lus (1 type)
 2. Apparaten met een comfortabele fitting (3 types)

 1) Lus-systeem

In het begin waren alle rekapparaten van het type van Andromedical, dat wil zeggen: met een lus-systeem.

Het was het Spaanse Andromedical dat rond de eeuwwisseling het eerste rekapparaat ter wereld introduceerde. Met een ton aan wetenschappelijk bewijs achter de hand konden ze de wereld veroveren met deze eerste generatie rekapparaten.

We zijn intussen twintig jaar verder, en de ontwikkelingen stonden niet stol. Extenders van dit type worden al wat minder comfortabel in gebruik bevonden, en het design met het lus-systeem is intussen ietwat verouderd. Toch werkt het apparaat naar behoren, heeft het voldoende trekkracht, en kwamen vele mannen er één in hun bezit.

Dit waren dan ook de allereerste penis-stretcher modellen die ooit op de markt kwamen. Toen was er nog niet voldoende expertise voorhanden van ervaren gebruikers die tot de conclusie konden leiden dat mannen de Andropenis niet zo comfortabel om dragen vonden. Dit leidde in de volgende jaren wel naar een tweede generatie rekapparaten die we hierna bespreken.

 2) Comfortabele fitting

Alle apparaten die penis-stretchers.nl aanraadt hebben een comfortabele fitting.

Er zijn in deze categorie drie types, want de Male edge en Jes-Extender hebben hetzelfde ontwerp. Onder deze types vallen volgende modellen:

Type 1

De Phallosan Forte heeft het meest revolutionaire ontwerp, en heeft dan ook onze voorkeur. Het garandeert de beste fitting rond de penis, maximale rek en draagcomfort. Het heeft bovendien een zeer handige draagriem waarmee je het apparaat links of rechts op het lichaam kan dragen. Hierbij voel je geen gewicht aan je penis en daarom kan je het apparaat ook tijdens je slaap dragen. 

Type 2

De Penimaster heeft een normale riem die je ook bij de Male Edge, Andro-penis en Jes-Extender terug kan vinden. De iets duurdere Penimaster PRO heeft een beschermkap zoals die van het type Phallosan, en is een pak comfortabeler in gebruik.

Type 3

 • Jes-Extender
 • Male Edge

Deze merken zijn allebei van Deense afkomst en gebaseerd op het ontwerp van Jes, van het bedrijf DanaMedic. Het is inmiddels een populair apparaat geworden met een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen en modellen.

Deze types hebben een behoorlijke degelijkheid, maar wie een kwaliteitsvol product wil, zal eerder voor de Jes Extender kiezen, omdat de Male Edge te breekbaar blijkt.

Scroll down (op je mobiele telefoon) voor foto's van alle types. 

De belangrijkste verschillen tussen al deze types zijn de manier waarop het rekapparaat zich bevestigt aan de eikel. 

Types rek-apparaten

1) Apparaten met een lus-bevestiging

Een lus-vormige bevestiging aan de top is te vinden op verouderde apparaten.

Hoewel de eerste generatie apparaten een lus hadden is ontdekt dat dit ontwerp als onplezierig werd ervaren.

Dit type is moeilijker te dragen omdat de penis uit de eenheid kan glijden.

Het dragen van een ouder type extender met lus kan ook gevaarlijk zijn want er is bij deze types ook kans op letsel.

Toen onderzocht werd waarom mannen geen resultaten boekten met hun extender, werd als voornaamste reden ontdekt dat de meeste mannen ermee stopten vanwege de onaangename lusvormige siliconenstrop .

Daarom werden er nieuwe types op de markt gebracht die niet langer gebruik maken van deze simpele lus om de eikel vast te houden.

Apparaten die gebruik maken van meer geavanceerde technologie om de penis aan de top vast te klemmen zijn meer comfortabel en veiliger in gebruik.

2) Rekapparaten met een comfortabele fitting

a) Zonder metaal

Verschillende producenten kwamen met een eigen oplossing voor dit probleem, waarvan de één al de voorkeur verkrijgt boven de andere vanwege het draagcomfort en de gemakkelijkheid van het instellen.

Het meest revolutionaire systeem werd ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf Swiss Sana. De Phallosan Forte wordt inmiddels al gebruikt door duizenden urologen en kreeg een EU-certificaat als veilig en medisch goedgekeurd apparaat om de penis te verlengen.

De Phallosan Forte heeft een beschermende kap die omheen de eikel wordt aangebracht en vacuüm wordt gezogen.

Daar omheen wordt nog een extra steuncondoom gewikkeld zodat de penis niet in contact komt met het metaal en het dragen van het apparaat aangenaam aanvoelt.

De Phallosan Forte bestaat uitsluitend uit klinisch zuiver hypo-allergene stoffen die geen formaldehyde bevatten.

Door het vacuüm trekken van het beschermend condoom wordt de bloedcirculatie verbeterd waardoor dit apparaat het snelste resultaat oplevert.

b) Rekapparaten met metaal

Bij alle andere types komt de penis in contact met een metaal, wat aanleiding kan geven tot huid-irritaties of allergische reacties.

Deze modellen hebben elk een eigen bevestigingssysteem aan de top van het apparaat om de trek-kracht te regelen.

Zo hebben het Andropenis en, Jes Extender en het Male Edge systeem een soort comfort-band (Comfort-Strap) technologie waarin de eikel steviger vast komt te zitten.

De Comfort Strap-technologie heeft de gebruikerservaring verbeterd en nu bereiken mannen vanaf het begin de resultaten die ze beoogden.

Dit type werd dan ook ontworpen onder supervisie van klinische specialisten die de anatomie en functies van de penis begrijpen.

Ontdek welke penis-extender het beste bij u past

Al deze penisvergroting apparaten zijn met de nodige expertise ontworpen. Daarom zijn zowel comfort als veiligheid de belangrijkste eigenschappen van deze extenders. Als het apparaat niet veilig en comfortabel kan gebruikt worden zul je het niet lang genoeg uithouden om goede resultaten te ervaren.

Wil je hulp bij je keuze van een penis extender die bij jou past? Bekijk dan deze pagina over hoe je de beste keuze maakt.

1. Phallosan Forte

Phallosan Forte staat op nummer 1, dit apparaat biedt je het beste draagcomfort omdat je het door middel van een draagriem omheen je middel kan dragen. Dit gepatenteerde design vermindert de belasting van het lichaam.

Met behulp van de bijhorende pomp in de Phallosan Forte DUO combinatie kan je nog sneller resultaten behalen dan met andere types rek-apparaten.

Dit apparaat wordt wereldwijd het vaakst aangewend in de medische wereld als niet-chirurgische oplossing voor het verminderen van de kromming van de penis. Het staat ook garant voor een verlenging van de penis en een toename in volume.

Je hebt echter geen begeleidende arst nodig om te profiteren van het grote comfort van dit apparaat. Alle instructies worden in meer dan 16 talen uitvoerig uitgelegd in het bijbehorende pakket.

Bovendien kan je de resultaten bijhouden in een geweldige app.

Als gemiddelde groei van de penis bij alle geteste mannen wordt aangegeven met de penis in erectie/slappe toestand: 
3.6 cm  / 2.9 cm (draagtijd 6 uren, 5 dagen per week)

De maximale resultaten die worden bereikt na 6 maanden dragen van de Phallosan Forte extender met de penis in erectie/slappe toestand:

4.9 cm / 4.0 cm (draagtijd 9 uren, 6 dagen per week)

Deze resultaten komen van de website van de Phallosan Forte die je vindt op http://www.phallosan.nl

2. Penimaster PRO

Deze extender is na de Phallosan Forte het meest comfortabel in gebruik. Het heeft ook een aantal opties die andere extenders niet hebben. 

PeniMaster PROHet apparaat is van Duitse makelijk en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Indien u dat wenst kan U er voor opteren om de metalen staafjes te laten verchromen of vergulden. Dit zorgt voor een minimaal risico op huidirritatie. 

De Penimaster pro heeft het unieke kenmerk dat je het kan uitbreiden met verschillende pakketten. 

Dit apparaat is dan ook absoluut het meest technologisch geavanceerde product op de markt en naar onze mening momenteel de tweede beste penisvergroter die u kunt vinden. Verbeterd comfort en absolute veiligheid is de belangrijkste reden waarom we Penimaster Pro (met riem) aanbevelen als één van de beste extenders die op dit moment beschikbaar is.

Zo kan je aan deze extender ook gewichten hangen om een extra trekkracht van zo’n 1,25 kg (maximaal aanbevolen) te bekomen.

Je kan dit apparaat mits uitbreiding met een riem ook tijdens de slaap dragen.

Befaamde urologen hebben in klinische studies kunnen aantonen dat dit apparaat kan helpen bij het vergroten/verlengen van de penis, en ook een kromming in de penis kan verminderen (IPP of ziekte van Peyronie.)

De website van PeniMaster en Penimaster Pro vind je op https://www.penimaster.de

3. Andropenis Gold

De Andropenis is het eerste en dus oudste apparaat dat op de markt kwam. Al sinds 1995 staat het Spaanse bedrijf Andromedical op congressen om hun befaamde apparaat aan urologen voor te stellen. De Andropenis staat op nummer 3 in onze tests om een aantal redenen waardoor dit model zich van de concurrentie kan onderscheiden.

Hoewel veel apparaten zeer vergelijkbare technologie hebben, onderscheid de Andropenis zich van de concurrentie met materiaal van hoge kwaliteit en een uniek en innovatief 58-delig Ultimate Comfort-systeem .

Terwijl andere apparaten gebruik maken van stroppen of dunne banden om je penis op zijn plaats te houden, gebruikt de Andropenis een siliconen-riem, comfortriem, een beschermkussen, een met stof overtrokken latex hoofdgreep en een antislip protech-mat-band.

Je kunt deze onderdelen op 58 verschillende manieren combineren om meer comfort te ervaren en een gezonde doorbloeding te behouden.

Het is het belangrijkste om een beproefd apparaat te kiezen met als het gaat om veiligheid en effectiviteit.

Ultimate Comfort System stelde ons team in staat om het vergrotingsapparaat langdurig te dragen, en hoe meer je een apparaat draagt, hoe meer succes je hebt.

Andromedical slaagt er met hun andropenis apparaat biedt mannen een tractie-apparaat aan dat in principe geen bijwerkingen heeft. Het kan worden gebruikt voor de verlenging van een penis vanaf 5 centimeter.

In klinische onderzoeken kon bij de meeste deelnemers een verlenging tot 35% in lengte worden vastgesteld.

Andropenis Gold

Met het comfortsysteem van de Andropenis kunt u de extender tot 58 verschillende comfort standen dragen . Je kunt ze allemaal uitproberen en de instelling selecteren die het beste bij je past.

Dit comfortsysteem is veel meer ontwikkeld in vergelijking met de apparaten van de andere fabrikanten. Andere fabrikanten opteren in nieuwere modellen dan ook liever voor een beschermkap die omheen de eikel kan worden aangebracht.

Gebruik tijdens de slaap

De Andro-Extender, Andro-penis, Male Edge en Jes-Extender hebben een vaste metalen constructie. Deze apparaten houden de penis gestrekt in een verticale positie. Dat maakt deze types ongeschikt om te dragen tijdens de slaap.

Zoek je een apparaat dat je op alle tijdstippen kan gebruiken dan raad ik je de Phallosan Forte en Penimaster Pro met riem uitbreiding aan. Enkel deze types zijn comfortabel tijdens de slaap te dragen, en vallen niet op onder kledij.

Welke extender past bij mij?

Elk apparaat heeft een aantal specifieke kenmerken die jouw keuze makkelijker kunnen maken. Bekijk alle voor en nadelen van elk model op deze pagina.

Wil je hulp bij je keuze van het beste rek-apparaat bekijk dan hebben we enkele handige tips voor jou om de beste penis-extender te kiezen.

Zijn Penis Stretchers veilig in gebruik?

Absoluut! Penis extenders zijn 100% veilig als u klinisch (medisch) geteste apparaten gebruikt. Zowel de Andropenis als de Phallosan Forte en de PeniMaster Pro worden zelfs aanbevolen en aangewend door chirurgen en artsen. Door apparaten te gebruiken die zonder dit soort goedkeuringen op de markt worden gebracht neemt u een groot risico.

Zoals je al leerde werken extender-apparaten door je penis uit te rekken door er voortdurend spanning op te zetten. Hoe langer je het apparaat draagt, hoe groter de penis wordt en dus hoe beter het resultaat.

Het grootste probleem met de apparaten van lage kwaliteit is dat ze erg pijnlijk en ongemakkelijk zijn om te gebruiken . Als je een dergelijk apparaat amper een paar uur per week gebruikt, zal dat weinig effect hebben op de groei van je penis.

We selecteren dan ook enkel die stretchers waarvan bewezen is dat zij een minimaal ongemak en een maximaal effect hebben, en maken een overzicht met alle voor- en nadelen van alleen de beste types rek-apparaten.

Waar te kopen?

Het is aan te raden om een ​​extender te kiezen van een betrouwbare, professionele fabrikant.

veilige penisverlengers

Uit onze ervaring is het niet verstandig om een stretcher te kopen die niet medisch is goedgekeurd of uitvoerig klinisch is getest. Daarbij gaat het om de modellen die goedkoop worden nagemaakt in Indië en te koop staan op tweedehands websites. 

Je zult veel inferieure, goedkope apparaten ontdekken op websites zoals Amazon en E-Bay, maar deze producten zijn niet wat je nodig hebt.  Natuurlijk kan je de kostprijs hierdoor verminderen, maar de kans is groot dat het apparaat niet comfortabel genoeg is om lang te dragen. Ook bestaat er een groot risico om de penis te verwonden.

De Phallosan Forte heeft alles wat u nodig heeft om pijnloos en comfortabel uw penisgrootte te vergroten. Je kan het apparaat comfortabel ’s nachts dragen, of overdag onzichtbaar onder kledij aanhebben op het werk. Het unieke design zal jouw natuurlijke beweging niet beperken. De Penimaster Pro heeft met zijn vele opties ook een aantal extra methoden ontwikkeld om bijvoorbeeld met gewichten of een adhesie kracht de eikel samen met de penis groter te maken.

Het Andropenis Gold apparaat van concurrent Andromedical heeft maar liefst 58 manieren om te gebruiken zodat een goed draagcomfort is gegarandeerd.

Alle vermelde penis extenders bieden dus een zo groot mogelijk comfort, zodat je het apparaat lang genoeg kunt dragen om de gewenste resultaten snel te bereiken.

Garantie

De penis-extender apparaten hebben een enorme populariteit en reputatie gekregen, al staan ze nog steeds ter discussie in sommige kringen.

Steeds meer artsen en urologen bevelen deze apparaten intussen aan hun patiënten aan door de klinisch bewezen positieve resultaten. Ze zijn vele uren lang comfortabel, veilig en discreet te dragen.

Wie zijn penis ook wil vergroten of wat meer seksueel zelfvertrouwen wil kopen, deze pagina kan U wegwijs maken, kies het juiste product.

Merk evenwel op dat bij elk rek-apparaat de nodige tijd en toewijding hoort. Discipline is absoluut nodig om resultaat te behalen.

De permanente verlenging van de penis zal niet in één dag of nacht gebeuren, maar wie een penis extender kan kopen die hier staat vermeld, zal op een veilige en zo comfortabel mogelijke manier aan een vergroting van de penis kunnen beginnen.

"Types penis extenders"