Vergelijkende tabel

Waarom verkiezen wij de Phallosan Forte boven alle andere rek-apparaten? We bekijken de verschillen in prijs en kenmerken, en laten ook comfort en ondersteuning meetellen in de waardering. Zo komen we uit op een model met de beste prijs kwaliteit verhouding. Comfort en de mogelijkheid tot het bekomen van goede resultaten speelt een even grote rol.  Zo kiest U een rek-apparaat U het meeste waar krijgt voor uw geld, en de beste resultaten mee kan boeken.

Phallosan Forte (Plus +) officiële website

Vergelijkende tabel

Vergelijk alle penis-extenders in deze tabel.

Male Edge
€ 129
Type: Jes-Extender
Plastiek
Riem
Geen bescherming
 
Voor penis tot 24 cm
 
Matige kwaliteit
tot + 4 cm lengte
tot +1.2 cm omtrek
Andro Penis Gold
€ 149
Type: Andropenis
Goud
Comfort Riem
Geen bescherming
Werking klinisch bewezen
Voor penis tot 24 cm
 
Goede kwaliteit
tot + 4 cm lengte
tot +1.2 cm omtrek
Phallosan Forte
€ 279
Type: Phallosan
Geen contact met metaal
Kap & Riem
Vacuüm condoom
Werking klinisch bewezen
Voor penis van alle lengtes
Comfortabel tijdens slaap
Uitstekende kwaliteit
tot + 4.9 cm lengte
tot +1.8 cm omtrek
Penimaster Pro
€ 329
Type: Penimaster
Alu/Chrome/Zilver
Riem of Kap
Beschermkap (Optie)
 
Voor penis van alle lengtes
 
Uitstekende kwaliteit
tot + 4,2 cm lengte
tot + 1,4 cm omtrek
JES Extender Gold
€ 349
Type: Jes-Extender
Goud
Riem
Geen bescherming
 
Voor penis tot 24 cm
 
Uitstekende kwaliteit
tot + 4 cm lengte
tot + 1.2 cm omtrek

De belangrijkste kenmerken van elk type penisvergroting apparaat worden hier getoond. Er bestaan vier types, afkomstig uit twee generaties rekapparaten, en elk type heeft zo zijn voor en nadelen.

Voor de meeste mannen zal de Phallosan Forte (voor beginners) en Phallosan Forte Plus + (voor ervaren gebruikers) de meest comfortabele oplossing bieden. Het Phallosan Forte Plus+ systeem zorgt voor een nog grotere rek kracht doordat het ook gebruik maakt van een systeem met staafjes.

Vergelijken

Contact met de huid

Voor de eerste generatie rekapparaten was er geen ontkomen aan, het apparaat stelt de huid vele uren bloot aan contact met metaal. In het geval van nikkel, de meest goedkope uitvoering van de oorspronkelijke modellen, leidde dit bij sommig mannen tot vervelende huid-irritaties. Uit onderzoek bleek dat een fijn laagje goud of zilver dit ongemak kan voorkomen.

Van deze types is het dus niet onverstandig om na te gaan of het contact van de huid met metaal als nikkel voor lange tijd gewenst is.

De nieuwe generatie penis rekapparaten hebben dan ook geen metaal meer, of kunnen het contact tussen huid en metaal voorkomen.

Bij de meeste rekapparaten wordt een systeem met metalen staafjes gebruikt die ingesteld staan volgens de trekkracht. Die zorgen bij de meeste modellen voor de grootste problemen. Bij de nieuwe generatie rek-apparaten zoals de Phallosan Forte Plus+ zullen metalen staafjes niet meer in contact komen met de huid.

Kiezen voor een model met staafjes in een edelmetaal zoals goud of zilver, of het compleet vermijden van contact van de huid met metaal is een belangrijke overweging. Het is van belang de kans op irritatie of een allergische reactie zo min mogelijk te houden.

Comfort

De meest comfortabele penis-stretcher maakt geen gebruik van staafjes. Het ingenieuze ontwerp van de Phallosan Forte maakt dit model het meest comfortabel om te dragen tijdens de slaap. Wat het meest comfortabele apparaat is hangt daarnaast af van verdere persoonlijk wensen. Zo kan niet iedereen evenveel tijd besteden of hetzelfde schema hanteren. Daarom is het belangrijk goed te weten welke de belangrijkste systemen zijn waaruit rekapparaten zijn gemaakt.

Trekkracht

Wat men met de staafjes systemen bereikt is een grote constante trekkracht, ook tractie genaamd. Deze kracht vormt de basis voor de groei van de penis.

Het Phallosan Plus + systeem zorgt voor een grotere trekkracht omdat het staafjes combineert met een systeem van onderdruk. waardoor de penis nog sneller kan groeien. Het is de beste keuze voor mannen die al ervaring hebben met penisvergroting. Dat hoeft niet per sé met een rekapparaat, maar kan bijvoorbeeld ook door penis vergrotende oefeningen.

Bij mannen die nog geen oefeningen hebben toegepast is het onderdruk systeem van de originele Phallosan Forte wellicht voldoende. In een studie uitgevoerd door Swiss Sana over de Phallosan komt een verlenging van de penis voor met minimaal 2 cm en maximaal 4,9 cm.

Kwaliteit

Tenslotte is de kwaliteit van de gebruikte materialen en componenten van groot belang voor een succesvolle penisvergroting.

De Male Edge extender is weliswaar de goedkoopste van alle degelijke rekapparaten, maar is uitgevoerd in plastic. Dat kan leiden tot vervorming en breuk, zelfs na pas enkele malen gebruik. Dit verhindert het behalen van goede resultaten op een veilige, comfortabele manier.

De Andropenis van Andromedical is van prima materialen gemaakt en het ontwerp is van behoorlijke kwaliteit. Toch kan het lus-systeem soms voor problemen zorgen.

De Jes-Extender, de Phallosan Forte en de PeniMaster Pro zijn van stevige materialen gemaakt en de ontwerpen zijn van topkwaliteit. Met deze rekapparaten zit je goed voor maandenlang zorgeloos gebruik.

Overwegingen voor het kopen

Enkele belangrijke criteria om te overwegen vindt U op de pagina kies de beste penis-extender.

Het is belangrijk om de keuze te baseren op de eigenschappen die het comfortabel dragen van een penis-extender bepalen.

De voor- en nadelen

Elk apparaat heeft zo zijn voordelen, en het is belangrijk om goed geïnformeerd de juiste keuze te maken. Belangrijk is om een type te kopen dat het meest aan Uw wensen voldoet en binnen het budget past.

Vergelijk daarom alle kenmerken, de voordelen en de nadelen van deze selectie rekapparaten voor U wil aankopen.

Benieuwd naar de specifieke voor en nadelen van deze apparaten? Kijk dan op de pagina voor & nadelen waar de belangrijkste worden opgesomd.

Ervaringen

Er staan ook resultaten die in de afgelopen jaren van binnen- en buitenlandse fora en internet gebruikersgroepen zijn geplukt.  Mannen die deze apparaten hebben gekocht rapporteren vaak online over hun resultaten. Die geven een indruk van het comfort en gebruiksgemak van de meest courante penis rekapparaten.

Bekijk de verschillende fora en de ervaringen van mannen en specifieke resultaten van de Phallosan Forte op deze pagina.

Ervaringen van verschillende mannen met de originele PeniMaster staan op deze pagina.

Resultaten

Er werden klinische studies gedaan naar de resultaten van twee apparaten, de (ietwat verouderde) Andropenis en de (moderne) Phallosan.

De conclusies van dit onderzoek staan op volgende pagina waarin ook de meeste resultaten uit de doeken worden gedaan.

Klik hier voor de uitgebreide resultaten van dit klinisch onderzoek

"Vergelijkende tabel"